lördag 28 mars 2015

Är man förvånad?

Givetvis är det landsbygden som får en spark i ändan!
Jag blir så less... Alla kan inte bo i stan! Jag brukar tänka på det när jag går till jobbet. Va enkelt att bo i stan. Sparar massor med tid och bränslepengar... MEEEN jag vill ju bo här där jag trivs... Jag vill köra mina 45 minuter till stan, det är mitt val. Å jag vet att det kostar att pendla men vi vill väl att hela landet ska leva inte bara tätorterna.
Ibland känns det som att vi som bor utanför stan är några sorts ufon som man får kommentera med "va bra ni gör det", "åh vilken drivkraft NI har på landsbygden" HALLÅ... Vad jag vet så betalar vi samma skatt och då borde vi väl servicen vara lika... Men det vet vi att vi inte kan få och är hyggligt nöjd med det men utnyttja oss inte för då j@%•ar!!

Jag blir så trött och less på att landsbygden ska alltid hamna i kläm, gång på gång... Ge oss förutsättningarna så kanske man får ändring på rubrikerna som stod i ÖA förra veckan om att befolkningen minskar på landsbygden.

Dagens gnäll! Dagens resultat av MP! Å jag är inte förvånad!

---
När jag va aktiv i CUF och Miljöpartiet kom som nykomling kallade vi i CUF dem för "Vill du dö partiet" Å det va nog en helt rätt iakttagelse, beroende vart man bor. Något landsbygdsparti är det då inte!

Inga kommentarer: