tisdag 14 maj 2013

Segheten är över...?

Nu börjar jag vakna till liv igen - Har varit trög och seg i flera dagar, är väl resdammet som legat över mig.
Ikväll blev det lite gjort här hemma. Har röjt och stuvat ihop lite sopor som ska iväg till sorteringen. Satt upp lappen om att cykeltisdagarna startar nästa vecka. GLÖM INTE DET ALLA SKORPEDSBOR -
 Motionera och fika på Bränna!! 18.30 - 20.00
Även ett tips till alla som vill ta en tur med MCn... Kom och köp fika vid Skorpeds gräs-fotbollsplan MEN det är bara motionärer som får en gratislott!!

Grabbarna va på miniorerna ikväll. Ett besök hos Djupsjulia-bonden Einar. Glada i hågen kom de hem efter en rolig kväll.

Själv har jag som sagt röjt lite - ska göra en större röjning imorgon kväll och på torsdag. Onsdagar brukar jag vara ledig men så är inte fallet denna vecka, ska iväg till Härnösand på personalträff...

Det känns skönt att få lite gjort här hemma. Nu hoppas jag på finväder resten av veckan, sol är ju den bästa medicinen!!

Såg på FB att det kommit en ny liten bebis-tjej - GRATTIS Nelia och Mira som fått en lillasyster. Å grattis till föräldrarna också!!

Nu ska jag göra kväll - önskar att klockan va lite mindre så att jag skulle få fortsätta mitt stökande... Har ett lekrum som ser förskräckligt ut men jag blundar några dagar till och tar det en annan dag.

God natt!!

Inga kommentarer: