måndag 13 maj 2013

Om tretton dagar!

Kom på att jag inte hade bytt ut Orlando vädret till Skorpeds väder här på bloggen... spelar ju rätt liten roll vad de har för väder i staterna nu när jag är hemma...
Kikade in på "vackert väder" för att ändra och då hittade jag svaret på frågan som alla har just nu-
När kommer sommaren? Svaret är om tretton dagar. Den 27 maj är det alltså dags för sommar i Skorped - Det låter ju helt okej. MEN det stod även när sommaren är slut - 5 september är det dags att dra på sig strumporna igen.
Kikade även hur resten av veckans väder verkar och det ser riktigt bra ut om man bortser från att det imorgon ska komma regn.
Jag tokgillar fint väder och det är jag förmodligen inte ensam om. Visst kan man väl få hoppas på en fin sommar - eftersom sommaren 2012 mer eller mindre uteblev så borde det bli kanon i år.

Igår tog vi fram studsmattan och det är helt otroligt vad barnen tycker att det är kul att hoppa. Det brukar avta fram på sommaren men så är det väl med det mesta.

Nu ska jag hoppa i säng, jobb imorgon och då är det bäst att man är pigg! Har massor att göra och hinna så jag antar att dagen kommer att gå fort.

Såg föresten att bloggläsande hade gått upp rejält under vår semester - nästan en fördubbling av besökare - kul!! Säger som jag sagt tidigare, skulle vara ännu roligare om jag visste vilka ni är som läser och super-duper kul om fler vågade lämna kommentarer med en vink om "vem" som skrivit...  MEN det är kul iaf!

God natt världen!!

1 kommentar:

Lisander sa...

Ja, jag är en som följt er hela resan :)
Tack så mycket för alla uppdateringar. Hoppas ni haft lika trevligt som det verkar.

Nu har ni det roliga att gå igenom alla minnen kvar.

Kram