onsdag 29 maj 2013

Perfekt!

Idag har jag varit och fått svar på mina prover som togs inför hälsokontrollen. Jag fick klart godkänt och jag är helt perfekt!! Vilket bra svar! Jag fick alltså OK!!

Solen har gassat på även idag och det är rena rama sommarvärmen - så härligt!!

När jag ändå va i Bredbyn så passade jag på att köpa lite plant. Helt oplanerat men ändå i nån sorts färgskala jag kan tänka mig - rosa och vitt, rött och vitt och blått... det rosa hamnade vid bron och det röda tänkte jag skulle få hamna på uteplatsen.

Ikväll drog grabbarna iväg på springning och jag en rask gå/spring motion... mitt knä är fortfarande inte så bra men jag knaprar på mina Ipren och hoppas att de ska hjälpa. Jag fick iaf inte ont den lilla bit jag sprang.

Nu har jag just tagit ut en kaka ur ugnen. Har planer på att bjuda skolbarnen på fika imorgon när de ska spela minigolf...
Några skolbarn åkte ikväll på skolresa till Göteborg - undra just hur förväntanfulla de är... Kul kommer de garanterat att ha iaf.

Nu inväntar jag bara att kakan ska kallna så jag får smeta på glasyren... sen ska fröken K hoppa i säng.
Det är rätt irriterande att skriva samtidigt som man jagar en mygga... nästan lika irriterande som när en myra går över skärmen... STÖRANDE VARELSER men lite får man väl stå ut med när det är sommar!! LAW LAW!!
God natt...

Inga kommentarer: