onsdag 4 februari 2015

Ljusare tider!

Dagarna blir längre och längre... ljust än fast kl. är 16... toppen! Nu behövs det SOL! Solen ger energi och energin är det en bristvara på just nu. Själv knaprar jag i mig D-vitamin... Vet inte om det hjälper men det är värt ett försök iaf.

Dagslängden har förändrats en hel del sedan 1 januari. Kolla skillnaden!

1/1 = 4 timmar 45 minuter
4/2 = 7 timmar 34 minuter

Åh vad jag längtar till sommaren. Solen, havet, värmen... Ja, till å med myggen!! 

Onsdag idag - ledig dag!! Vilket i vanligare fall brukar innebära städning, tvättning och allmänt hemmafix. MEN nu har min tvättmaskin gett upp fullständigt. Den har jäklats lite på sista tiden och nu vägrar den helt och hållet... Det är bara att bita i det sura äpplet och införskaffa en ny. Men vad ska man välja? Hur som helst så är det en absolut livsnödvändig pryl!

Annars då? Dagarna och veckorna går jättefort. Dagarna på jobbet rusar fram. Vilket måste betyda att det är kul på jobbet! Jag trivs som fisken i vattnet!

Häromdagen drog jag en sväng på stan på lunchen och ryckte in ännu ett par av familjens älsklingsplagg. Axel och Rickard fick dessa byxor i julklapp och Nils behövde också ett par... så snäll som man är så fick även han ett par... Nu är det bara jag som inte äger ett par av dessa snygga byxor.
Snyggaste Adidas byxorna
 Axel har svarta med vita ränder, Rickard blå med vita ränder och Nils fick svarta med orangefärgade ränder - super snygga!

Axel har varit hängig sedan förra veckan. Feber för en vecka sedan och så blev det lite cup-spel i helgen när han va feberfri... måndag allmänt slö så han fick vara hemma även tisdag. Idag är han på banan igen. Tur att vi har farmor som han har fått lite sällskap av medan jag har varit på jobbet.

Ikväll har Nils match i Svedjeholmen så jag måste rusta på mig de varmaste jag har för att klara av att stå i den iskalla hallen... Jag har fortfarande inte glömt hur kallt det var förra matchen i Svedjeholmen. Heder och ära åt de som alltid tränar i den hallen.

Oj vilket osammanhängande inlägg det här blev. Men så blir det lätt när det är långt mellan inläggen.
Bloggandet kommer i skymundan när livet endast handlar om jobb, mat och hockey. MEN det är med bloggen som allt annat, allt går i perioder.

I fredags fick vi en glad nyhet... Det ska visst komma en bebis i släkten i augusti... TOPPEN! Längtar redan till att få snusa på den lilla nyisen... Men tvååringar är rätt härliga också, min nyvunna vän Tuva är helt underbar. Hon sprudlar av glädje...Gulljänta!

Nä, slutsvamlat... påfyllning i kaffekoppen och sen ska jag ta tag i dagens sysslor.
Skickar ett grattis till syster-yster som fyller år idag... Ha en fin födelsedag!!

På återhörande... 


Inga kommentarer: