onsdag 18 februari 2015

Lätt!

Det är lätt att stiga upp en morgon som den här... Ledig idag och solen skiner. Ska snart ge mig ut på en liten promenad men det är ju så trevligt att starta dagen med kaffe. Först frukost med grabbarna innan de ska till skolan och sen en stund för mig själv i soffan med tv och nyheter.

Igår va det fettisdag... Jag hade tur att få mig en semla till eftermiddagskaffet på jobbet. Det blev till och med en över så den fick Axel och Nils dela på...
Tisdagar är min lite kortare arbetsdag men det va så fullt upp med datauppdateringar m m så jag blev kvar lite längre... Men vad gör väl det... När man har så trevligt på jobbet!!

Nu ska jag sätta fart med mina hemmapysslad. Hade tänkt en massa saker idag... Men först lite luft... Annars vet jag hur det blir... Sen sen sen... Blev till aldrig!! Fast jag vill ju helst ha en promenadkompis... Tror jag smsar min motionsvän å kollar läget. De är ju så kul å få pratpromenera.
Sagt och gjort, det blir pratpromenad kl 17! Härligt!! Men eftersom so,en skiner hinner jag nog ut lite under dagen också!


Inga kommentarer: