torsdag 12 februari 2015

GRATTIS GUNNAR på DIN stora dag!

Just nu så försökte jag hitta en rubrik till inlägget men kom inte på nåt... Det brukar lösa sig efter  några rader.

Den här veckan går lika fort som alla andra. Igår var det en riktig rantar dag... eller inte. Axel skulle till tandläkaren från morgon och sen fick jag mig en härlig men halkig prat promenad med Anna. Tur att hon hade broddar att låna ut annars har nog promenaden gått så där...
Efter vår halkiga promenad så fick vi oss ännu mera prat men då med kaffe och macka.
Lite hemma fix och så när grabbarna kom hem va det bara att ge sig iväg igen. Med träningskläder och matsäck i form av pastasallad m m så fick grabbarna friåka och jag fick en trevlig stund hos frissan. Klippning och färg va verkligen behövligt.

En ledig dag går på tok för fort. Men va härligt det är med en dag i veckan som man hinner ikapp sånt som man inte hinner på kvällarna.

Idag va det jobb igen men som vanligt går även en jobbdag väldigt fort. Bara roliga dagar... Det bästa den här årstiden är att det är så fint på morgonen. Himlen är knallröd och ljuset smyger fram. Så efterlängtat även om februari känns som mars.

Ikväll ser vi Modo... ser inte helt stabilt ut men de är iaf i ledning för laget!!

Till helgen är det partaj x 2. Det känns jättekul. Först ska Gunnar firas... å förresten, GRATTIS GUNNAR IDAG - det är ju faktiskt idag som det ÄR hans födelsedag även om kalaset hålls på lördag. (å så kom jag givetvis på rubriken... Va annars??)
Lördagen bjuder även på pubkväll på bygdegården - skoj att få träffa nå festglada Skorpedsbor... och förmodligen kommer de några från andra delar av kommunen också... För VEM vill inte till Skorped när det bjuds till fest?
Älskar verkligen dessa bilder av Inge Löök. Känner igen mig i nästan alla bilder. Så ska jag bli när jag blir riktigt gammal!! 
Som vanligt kör det ihop sig lite här... Axel har match på lördag och båda har match på söndag... Så det blir inte till å rumla runt hela natten.

Köttfärsen till kalaset som vi försökte ragga ihop i söndags är snart i hamn... de kommer kilovis levererat så nog ska de ätas tacos så det räcker och blir över på lördag. Skorpedsborna är verkligen lätt att ha å göra med när det handlar om att hjälpa till och sponsra. Snål är det sista folk är kan man iaf konstatera.

Sen va det en sak till... Just nu håller jag båda tummarna att allt ska gå vägen för "nån" som förtjänar "nåt" . Vad det är kan jag inte avslöja men åhhhh vad jag hoppas!! Jag bara väntar på att få "rätt" besked... inte för att det handlar om mig men man kan väl få glädjas åt nån annan. Får jag bara ett YES så ryker korken på skumpan! Då ska vi fira!

Bildresultat för fritidsresor Nu börjar jag längta till sol och sommar... fast det gör jag ju jämt. Jag längtar också till den resa som inte blev av i höstas... Dags att se över vad resebolagen har att erbjuda. Tur att man är lättroad, behöver bara Sol, värme, lite mat och dryck... bad och... ja, det är väl det enda...
Alla medikament som man ska ha med sig på resan finns redan i medicinskåpet... så där är man iaf rustad. Några linnen, en jeanskjol, en bikini eller två... sen är man redo för en flygning till varmare breddgrader.
Då va det bara en sak kvar... när och vart ska man åka? Fast det känns väl rätt enkelt... Den som lever får se!
Men än är det vinter så vi får väl roa oss bäst det går bland vita drivor och halkiga vägar...

Stavgång för den late!! Pax för att åka... Anna - Du få köra!!

Nog med svammel för ikväll... Nu svajar det rejält i Modo... från 2 - 0 till 2-2.. Hm, inte bra!!





1 kommentar:

lantislygdman sa...

Tront du "Seven Seas" finns kvar om man vill ut å resa...å nu när det gått sån lång tid borde väl magsjuke-epidemin som härjade där när vi skulle åka vara över :-)