tisdag 9 december 2014

Nätlöst land...

just nu råder det brist på bra internet och mobiltäckning i Skorped... Verkligen ur uselt!! Funkar så förbannat dåligt. Man blir ju tokig när varken dator, padda eller tv funkar. Igår hade vi inte ens markbunden tv bild... Dynga!

Annars då? Jo dagarna rusar fram och man hinner inte sno sig förrän veckan är slut. Redan tisdagkväll, imorgon ledig dag...
--- 
Som om det inte är nog med att nätet jäklas... Igår strulade även tvättmaskinen... Vilket betyder katastrof för en husmor. Diska kan man göra förhand men tvätta?? Nej tack... Så just nu testkörning jag maskinen... Vi får väl se om det gått till sig eller om det bara är te å köpa en ny... Lägligt? Nej, det passar väl aldrig... Fast vara utan?? Går icke!!

Apropå dåligt nät... Missa inte mötet på torsdag om fiber i Skorped. Det är en viktig fråga för framtiden om Skorped ska va med på banan så att säga... 
---
Hur går det med julklapps inköpen?? Ha ha... Det går väl si så där. Ena dagen känns det helt lugnt och nästa dag inser man att man har absolut inte läget under kontroll.
Vad önskar sig alla nuförtiden? 
Jag måste nog själv funder på vad jag önskar mig... 
---
Julkalendern på SVT - vad tycks om den?? Vi är rätt nöjda med själva storyn men vart är julstämningen och snön, tomtarna, lucia, å allt som hör julen till?
Äventyret hade passat bättre som jullovsmorgons tv... Men som sagt... Spännande är det allt... Vänta bara tills SVT inser att julkalendern ska spelas in i Skorped... Då blir det kalender med allt... En blandning av Kaspar/Staffan å Bengt/sunes jul... Å så en dutt av Skorpeds-andan... Det kommer att bli succé !!
---
Bye bye!!

Inga kommentarer: