tisdag 26 november 2013

Sjukstuga!

Igår va jag hemma med Axel och idag är det Nils som sover febern av sig... Jag hoppas att det ger sig snabbt. Axel va mycket piggare idag och ville absolut till skolan - livrädd att missa en massa!
Själv har så bakade jag lite lussebullar och gjorde advent i huset. Det känns som man gör nåt olagligt. Men ligga på soffan en hel dag är inte min grej om jag inte också är sjuk.
Nu börjar det bli lite juligt i huset iaf.
Igår kväll när jag sa god natt till Axel sa han -TACK snälla för att du va hemma med mig idag - då vet man att man gjorde rätt.

Jag hade helt andra planer. Eftersom vi ska till Köpenhamn så visste jag att det skulle bli stressigt med gardiner och annat - därför hade jag för strukit dem - bara att sätta upp. Idag måste jag kila ner i källaren och plocka upp ljusstakarna - hoppas att de lyser - det är ju det värsta som finns...men nu har jag dyra schyssta led-lampor så de ska nog funka.

Det låter väl inte så dumt!!

Köpenhamn ja... dit ska vi i slutet av veckan... En plats jag aldrig varit till och vet inget om. Verkar som att det ska bli lite busigt väder... men vi får väl hoppas på det bästa.
Fader Frost... ha haa... jag gillar nog vår röda jultomte mycket bättre!!
Det är iaf julmarknad på tivoli... dit ska vi... I år finns tydligen ingen tomte där men däremot Fader Frost... de hörs ha ungefär samma CV...
Tivoli - hit ska vi!!

Ser rätt mysigt ut kvällstid också... som i en saga på nåt sätt - Fast när man varit på Disney i Orlando så har man sett sagan tidigare - där va det verkligen massor med lampor och dekorationer

Säga vad man vill - här ser det verkligen juligt ut!

Detta ska bli en spännande upplevelse... Men jag säger som vanligt innan jag ska iväg nånstans... Jag längtar alltid hem innan jag har åkt... å när jag väl kommer hem så är jag helt upprymd av äventyret!! Förhoppningsvis så hittar jag några julklappar  - det börjar närma sig jul hörni... åh va det är mysigt!!

Frågan är vara vad man ska packa med sig...
MEN nu ska jag ta hand om en liten sjukling. PÅ med onepiece och sjuksockar... en bra film och en mysig filt!! Då ska nog sjukan vara borta i ett naffs!! Ja just ja... en kopp varm choklad också!!

Njut av livet!! Å håll hårt i dem du tycker om!!


Inga kommentarer: