söndag 10 november 2013

Därför Skorped!

Söndag och ändå kl på 06.00... Nils skulle iväg och spela match så de va bara å kliva upp i vanlig ordning.

Igårkväll drog vi en sväng på byn... tittade in hos grannarna och så vidare mot Irene och Roger. Trevligt som alltid och en massa skratt så man nästan fick ont i magen. Vilken trevlig by vi bor i!!

Idag efter hockeyn så hade vi ett litet möte på Baptistkyrkan... jag och några till träffades och pratade lite om nåt som "komma skall" - det gäller att vara väl förberedd när det blir skarpt läge! Du kommer att fatta sen...

Nu vet iaf vi att vårt Därför Skorped ÄR - Därför Skorped... låter det flummigt - det är det inte... inga varför - bara därför - helt enkelt!!

Dagens hockeymatch gick väl inget vidare i sista perioden... och fy vale va jag blev kall... vet inte varför de kändes så himla kallt i hallen idag?! Jag har varit bottenfrusen ända till nu...
Nils och jag har ätit en kulinarisk middag... pasta och köttfärssås. - gjorde den i fredags och det fanns lite kvar idag så nu har vi mumsat i oss rester så här på sönda´n.

GRATTIS ALLA PAPPOR på FARSDAG!! - trodde jag skulle hitta en bild på min egen pappa men icke... Ha en fin dag iaf... med eller utan bild!
Rickard fick en present redan igår... en ny halsduk till finjackan... den förra har han tappat bort nånstans så vi får väl se hur länge han får ha den här i sin ägo!!

Inga kommentarer: