måndag 26 augusti 2013

Teknikens underbara värld!!

Ja ha... då har man haft en kurs i "så skaffar du dig en hotmail" och " skaffar du facebook" Å sist men inte minst "så här använder du facebook"
Svärmor har varit här och fått lära sig allt detta under nån timme... Verkar kanske helt obegripligt så här i början men snart är hon nog en fena på både det ena och det andra....

Veckan är igång och det är full rulle... Hade lite jobbuppdrag på vägen hem och när jag tillslut kom på fritids så möttes jag av två hungriga killar. Det blev pannkaka till middag eftersom de absolut inte ville ha makaroner och korv.
---
Vad jag däremot inte gillar är att jag har en objuden gäst här hemma. Det stryker omkring en stor, jättestor grå katt som tror att han helt ogenerat kan gå in här och äta mat. GRRRRR!! Den lever farligt ska han veta.
Ingen verka äga kattaset och inte ska han då tro att det är här han ska bo.

Vår lilla Juni vill bo här själv med oss!!  SÅ... Är det någon i Skorped som känner sig vid detta monster till katt - TA REDA PÅ DEN NU!!!
---
Så var det detta med festen på lördag. 60-tals tema... Tror att jag har klänningen hyggligt klar... men det saknas eventuellt skor...
VITA STÖVLAR står överst på önskelisten - stl 38 fast givetvis går det bra med en storlek för stora också... MEN va tusan - det blir nog fest iaf.
---
Skickar en kram till vänner som behöver!! Kom ihåg att här finns en varm kopp kaffe närhelst det önskas!! 

Nu ska här röjas lite och sen invänta ett samtal från Norge... sen ska jag hoppa i säng och studsa iväg mot jobbet imorgon!!

God natt alla där ute i cyber rymden!!

Inga kommentarer: