tisdag 6 augusti 2013

Slött!

Det är slött med bloggande hos fröken Karlström. Dagarna rullar på och det är Vika som gäller till 100% Det gäller att ta vara på de soliga dagarna. Det sprudlar av liv där nere på badplatsen. Fruar från olika håll dyker in med både barn, luftmadrasser och hundvalpar.

I söndags hade vi finfrämmande från Köpmanholmen. Det pratades hockeysässong och grillades... Rickard drog iväg till Trondheim tidigt på måndagmorgon och vi har som sagt tillbringat dagarna på badet. Det är så härligt när skinnet blir så där lagom varmt efter en dag i solen.

Idag har vi fått sällskap i huset av Emil... han ska sova över tills imorgon och på badet fiskade vi hem en kille från Önskan.
Nu ska det bli mat till hela barnaskaran, sen tror jag att jag ska ut på en motionsrunda. Sen blir det kalas på 10an. Det är många som fyller år samtidigt eller så har man många i sin bekantskapskrets... GRATTIS GRATTIS till Marina som också fyller år idag. Din present idag fick bli "ett barn mindre"... ha ha... Du får en riktig present en annan dag :-)

Hej å hå... Nu är det inte många dagar kvar på semestern... Snart är man tillbaka i vardagslunken men några dagar är det kvar så vi fortsätter att njuta.
Axel fyller snart år så blir det bara en mulen dag ska jag baka lite tårtor och fixa för hans kalas som han ska ha på LÖRDAG!!! Hans riktiga födelsedag är nästa vecka men då både jobbar jag och han är själv på hockeyskola så därför flyttar vi helt enkelt dagen... Det verkar ju ha blivit populärt... ALLTSÅ, vi har kalas hela lördagen... kom å fika vet ja!

Inga kommentarer: