onsdag 12 juni 2013

Springkompisar!

Glad sommar på er alla!!
MEN vart tog sommarvärmen vägen?? Om man tänker efter så är det väl rätt vanligt att småfrysa mest hela tiden - tiden fram till midsommar... Nu blev man ju lite glatt överraskad att sommaren kom tidigt men liksom gjorde en paus... Det går fort att vänja sig vid den underbara värmen.

Idag har det varit småååkallt men ändå en massa sol mellan molnen och regnet.

Grabbarna drog till Vika så fort det blev lite klarblå himmel, badade en stund men kom hem när det började regna.
Själv blev det inget bad idag heller... Däremot har jag suttit med en massa papper som ska in i pärmar. Sånt jobb passar bra en sån här dag.

Onsdagar betyder SPRINGDAG  med killarna. Jag har ju haft ett stulande knä men idag kändes det helt okej så jag tänkte att IDAG ska det nog gå bra att ta en runda.
Med var sin telefon med tillhörande lurar drog vi iväg. Jag kör med "run keeper appen" så himla bra och kul. Ser sträckan och tiden och känner sig lite extra duktig när det dokumenteras, alla aktiviteter man gör.
Killarna sprang sina 3 km och och jag brännde iväg 5 km - klart nöjd med min insats - gick väl inte så himla fort, 30 minuter tog det men jag är helt klart nöjd med tanke på att det smärtat i benet exakt varje steg jag tagit de senaste 2 månaderna.

När vi va tränade, stretchade och duschade gick vi på Station och åt, hade i något svagt ögonblick lovat Nils i måndags och då fick det bli så... Familjen på 10an va också där så vi hade trevligt vid bordet.
Skorped är verkligen ett bra ställe... vilken service och vilket lyx... en helt vanlig onsdag kan man promenera genom byn med handväskan i högsta hugg - knalla in på puben, beställa mat och en pilsner... äta och ha trevligt å sen knalla hem igen! Anki och Pär - va ni gör det bra och trevligt att bo här

Inatt har vi en gäst här, kusin Oscar har intagit madrassen och han ska få sova där tills jag väcker dem till "Sommarlovsmorgon"!
Mysigt med sommarlov och kompisar som sover över. Man ska ta tillvara på alla stunder! Nu ska jag själv hoppa i säng - ska lyssna färdigt på min tredje bok. Jag plöjer bok efter bok... STORYTEL är verkligen bra - särskilt på sommaren när man vill lyssna på bok mest hela tiden.
Min första bok var:
Vivica Sten - i farans riktning
Mari Ljungstet: Du går inte ensam
och nu lyssnar jag på Anna Fredrikssons: Sommarhuset
Innan jag började med ljudböckerna så läste tjag Lyckostigen - författaren minns jag inte... men det va rätt bra iaf... lättsam läsning.
Undra just vad jag ska välja härnäst...

God natt -

Inga kommentarer: