måndag 17 juni 2013

Musik...

Min musikaliska maskinpark...
Undra hur många av kursdeltagarna som har det här diplomet kvar... året var 1995!
Axel ha gett sig tusan på att han ska lära sig att spela gitarr... Han kämpar på med min gura. Jag gatt till å med stämma ukulelen... Min rosa fina! Rätt kul att spela på den också.
Man är väl ingen "superstar" direkt men rätt kul å klämma några ackord på min gamla gitarr... Jag har ju faktiskt gått kurs för många år sen. Mina läromästare var Åke Arvidsson och Jerry Gyll. Vi va en mega stor grupp med varierade kunskaper. Ha haa... Oj va kul vi hade.
Rogga F, Ebba N, Svenke, Annica L, Janne N, Anki, Andreas N å många fler...
Undra just om vi skulle ha en återträff... Dra nåra riff... Heter det så??? Det tål att tänkas på
" en mångfald av rabbningar"
---
Idag har det varit lite packning inför midsommar. Fixat med lite mat och annat som ska med till Junsele. Nu gäller det att vädret håller i sig så blir allt perfekt.
Annat som ska göras före midsommar är ju gräsklippningen - allt ska vara på topp (när man ändå åker hemifrån??) Hemma eller borta - spelar inte så stor roll - man vill ju att det ska vara klippt och trimrat, sån är traditionen!
Jag såg även till att vår vän Hasse fick klippt - han hade ju lite ont om tid igår innan han åkte på jobb. Nu är det iaf fint även hos honom.
---
Kväll i huset. Å jag undrar VARFÖR det aldrig finns nåt att se på tv när barnen gått och lagt sig och man kryper upp i soffan... antingen så är det slutet på nån film eller så hamnar man mitt i. Grrr. De är nog bara å hoppa i säng å tacka för idag!
Imorgon hoppas jag på en massa sol så grabbarna får bada. Nog för att de tog sig ett dopp efter maten idag - kallt i luften men enligt deras mått JÄTTEVARMT i vattnet.

Å annars då? Nä, det har inte hänt nåt nytt - inget skvaller och inga nyheter...

Inga kommentarer: