måndag 3 juni 2013

Campinglivet...

Så har vi premiär campat... Blev en helg i Hällvattnet...  Strålande väder och spegelblank och iskall sjö.
Lördagen roade vi oss i Vika. Städade och fixade en ny vollyboll plan. Nu fattas det bara bollar så är vi igång och kan spela hela sommaren!
Jag fick även fint besök där nere vid badet. En snygging på motorcykel kom glidande och det va ingen mindre än min kusin Björn - Kul att du kom - nästa gång får du kaffe på min altan!!

Igår kväll tog killarna premiärdoppet - Vika är inte helt fylld men det går ändå att bada. Jag nöjde mig med att gå till fotknölarna, inte kallt men jag kan inte påstå att jag blev nå badsugen.

Idag drog sambon iväg på jobb, Vi åkte till Kramfors flygplats stax före 6 och strax efter 7 va jag hemma igen. Genvägen över skogen är en riktigt snabb väg!

Idag har jag varit på skolan och hämtat hem alla extra kläder och skor som bott på skolan under läsåret. Massor med kassar - skor, stövlar och kläder jag inte sett på ett tag.

Jag har även bakat inför morgondagens cykel kväll. Jag själv ska inte vara där utan jag har fått en avbytare eftersom jag och killarna är bjudna till Gulik Öhlen på grillparty. Det ska bli skojs det MEN det som är mindre kul är att anledningen till partyt är att de ska flytta.
---
Regnet strilar ner och det är nog inte så dumt med tanke på hur torrt det är ute - och hur mycket som borde bli gjort inne. Tror att jag och grabbarna ska ta en storstädning. Allt blir ett enda kaos när det är så fint ute och ingen vill vara inne och göra det man borde göra.
Fram med snabeldraken och skurhinken... här ska städas och göras fint!

Inga kommentarer: