söndag 31 juli 2011

Borta bra men hemma bäst!

En vecka går fort när man har roligt. Jag hade trott att vi skulle göra en sväng hem under veckan men se det blev det inte alls... trots alla vädergudars spådomar om regn och dåligt väder så har vi haft kanonfint och badat och mått gött varenda dag... ja, bad nästan alla dagar iaf.
När till och med barnen går hem före föräldrarna från badet så kan man ju anse att badkvoten är fylld.

Sollefteå Camping är ett riktigt kanonställe... fredagen drog vi in till stan och såg Alcazar - ha haa - vilken dålig show men va gör väl det när man är med goda vänner och har kul iaf.

Dagarna har rullat på i en faslig fart - Det är mycket som ligger på när man campar - bara de dagliga sysslorna tar sin tid, kaffedrickning, vattebärning, duschning och för att inte tala om tvättstugan... Kul har vi haft å det har barnen också. Varenda guldpeng har stoppats in i automater av olika de slag och ut kom det både löständer och woododockor... det sistnämnda fick till och med en hel by uppbygd. Måste kolla om jag har några bilder på byn så lägger jag in dem sen.

Nu ska jag äta VANLIG MAT - så långt ifrån grillat man kan komma - MAKARONER OCH KÖTTFÄRSSÅS - känns bra, dessutom får jag äta på min egen altan.

Kramelikram!!

Inga kommentarer: