onsdag 11 september 2013

Morgondimma

Dimman höll på att sätta stopp för dagens personaldag i Härnösand... Ja, det va inte vi som snurrade in oss i dimman utan det va personen som kom från kungliga huvudstaden...
MEN efter lite avvaktande så drog vi iväg till Härnösand.

En dag tillsammans med all personal i SV. Vi hade till och med vår kollega som bor på Teneriffa med oss via Skype.

Nu har jag gjort helg för den här arbetsveckan. Grabbarna är på hockeyträning och jag ska försöka få till ett hem... Det är så mycke prylar överallt så jag håller på att få nåt fel. På med en tvättmaskin och fram med dammsugaren... så kanske det blir lite trevligare här hemma. Imorgon ska jag putsa fönster och hänga upp lite nya gardiner i matrummet. Det är ju för tusan höst även om man kan tro att det är sommar.

Hjärnan går på högvarv... Igårkväll satt jag och gick igenom en massa mail. Det skulle svaras än hit än dit.MEN nu tror jag iaf att jag har läget under kontroll. Informationssamhället kan ibland svämma över... åtminstone i min mailbox!

När jag satt och grejade igår så trodde jag att min webbläsare fått nåt fel. Den vägrade öppna vissa sidor och om jag tillät pop-up fönster så kom det allt förbaskat... Vissa sidor gick ändå inte att öppna men nu använder jag Google Chrome och då funkar allt som det ska igen. Tekniska struligheter är det värsta jag vet.

Idag när vi åkte förbi Docksta så låg havet som en spegel... Så fantastiskt vackert... Där skulle man ha fått tillbringa några dagar nu när det är så himla fint... är också lite nyfiken på hur det blev med brogjutningen som Rickard och Hasse gjorde igår. Måste nog göra mig ett besök dit i helgen men det är ju både kalas, hockey och hajk... så om det blir nån tid över återstår väl att se.


Inga kommentarer: