tisdag 17 september 2013

Kung Keno!

I lördags drog jag till och köpte en Harry Boy och en blandad kompott av olika spel... Vann jag nåt? Njae... Travet gick helt åt skogen och de andra gick inget vidare heller... Jag vann ett frispel på KENO.
Idag lämnade jag in kupongen med frispel- plussade på en femma för att få vara med i KUNG KENO (fattar ingenting hur det funkar men ändå) Idag fick jag mitt nya lösenord på svenska spel och loggade in för att se hur kenodragningen gått... VINST!! 70 kr - bättre än ingenting... Tror att det här ska bli mitt nya spel - "lätt å vinne"?? Ja, så säger de på reklamen iaf.

Ikväll spelade Modo - men just på Skorpedsvägen 29 hade vi ingen mottagning på tvn - förmodligen p g a det fina väder vi har...

Det spelade inte så stor roll - grabbarna var på miniorerna och scouterna - utekväll i störtregn - tappra barn och tappra ledare alla i regnkläder men dock bara en i sydväst!! Snyggt Maria - tror att du är en riktig trendsättare!

Nu ska jag sätta mig och läsa och svara på en låååång rad mail som jag inte hunnit kolla på. Ha en helt underbar natt - öppna ett fönster, kryp under täcket och lyssna på regnet som smattrar... Eller gör som jag, stäng fönstret, kryp under täcket, tryck in hörlurarna och lyssna på en bra bok. Två kvällar i rad har jag börjat på en bok men jag har fortfarande ingen aning om vad den handlar om... fröken K somnade visst... MEN jag gör ett nytt försök ikväll - det är iaf Reine Brynolfsson som är uppläsare - ingen favorit men det funkar.

Natti natti!!

Inga kommentarer: