onsdag 14 maj 2008

Redo för Göteborg

Nu är det snart packat klart inför Göteborgsresan. Barnen kläder är klara. Min egen väska är väl si så där klar. Men listan är klar där det står vad de sista sakerna som ska packas. Man behöver ju en del saker imorgon också innan avfärd. Oftast brukar jag glömma tandborsten bara för att det är det sista man gör innan man åker och av gammal vana lägger man tillbaka den där den alltid brukar ligga.
Har varit ute och städat på gården. Jag hatar att åka bort och så är det som en rövarkula både ute och inne, vem vill komma hem till nåt sånt.
Nu har jag bara kollat mailen innan jag ska gå och sova. Är egentligen jättetrött, sover ju aldrig i någon ordning numera men lite semester kanske kan rätta till det hela eller så blir det helt tvärt om. Det ska bli spännande för Nils att flyga, han har ju aldrig gjort det förr. Han längtar så efter pappa så det ska bli kul att möta honom.
HURRA, kaklet har kommit så förhoppningsvis har vi en kaklad toa när vi kommer hem på måndag. Skrev ett litet brev till hantverkar´n hur jag vill ha det och att han kan koka lite kaffe och ta en kaka om han blir sugen - det va väl snällt.
Nej nu är det hög tid för sängen, har lite Drömhem och trädgårds tidning att läsa också så nu får det vara nog för idag.....
Kram och natti natti.

Inga kommentarer: