måndag 26 maj 2008

Nu laddar vi om..

för en ny vecka. Idag har jag och barnen tagit dagen som den kom. Nils va slö efter helgen och Axel har lekt som aldrig förr. Själv tog jag och gjorde slag i sak och städade sovrummet till fullo. Inte klokt vad damm det kan bli. Tycker att jag brukar va bra på att dammsuga och städa men så där på djupet gömmer sig dammråttorna. Nu är dom väck i allafall.
Rickard åkte iväg idag. En bra vecka med massor av jobb. Toan är helt klar och vi har målat brädor för den kommande brädfasaden. Vi får väl se till hösten om det blev klart eller inte. Hösten - fy - den vill jag inte ens tänka på. Nog ska det väl ändå få bli sommar först. Alla spår att det ska bli en kanon sommar men vem törs tro på det? Nå väl - vi ser väl vad det blir. Skulle för min egen del bli glad om det blev några grader varmare - burr - riktigt kallt om kvällarna bara 4 grader nu.
Dags att gå och sova så jag orkar upp i morgon. Skulle helst bara vilja vara hemma och pyssla om hemmet lite. Har en massa idéer men hur ska man förverkliga planerna????
Skriver mera en annan dag.

Natti natti!

Inga kommentarer: