torsdag 8 maj 2008

Bilförsäljare och allt i allo!

Vilken eftermiddag/kväll jag hade igår. Inte klokt vad allt kan bli som man inte hade tänkt eller vad man ska säga.
Jag hann inte mer än landa i Skorped fick jag förfrågan om att sälja min gamla goa Toyota... Den är väl kanske inte minst rostig och är ju avställd sedan en tid så det är ju bra att bli av med den. MEN det smärtar mitt hjärta ändå. Den va ju MIN FÖRSTA EGNA BIL... Mammas spruttibang-bang bil som vi alltid sagt till Axel. På senare tid så har barnen lekt i bilen och de har älskat den. Nu när jag tittade in i den förstår jag att de inte bara suttit fint och lekt i den. Två hinkar med sandlådegrus prydde sätet, hmmmmmmm vad säger man om sånt! Hjärtfel kan man få för mindre. Nu ska ju bilen säljas för att vara reservdelsbil men ändå, man skickar inte iväg något i det där skicket. Fram med dammsugaren när barnen åkt på barngympan. Dammsugning och pustning, inte helt lätt men det blev bättre.
Så var det det där lilla handskfacket..... hur kan det rymmas så in åt helv.. mycket i ett så litet utrymme??? Jag bara undrar. Hur som helst, nu är den städad och fin och såld för en liten näpen summa som man snabbt gör av med på lite fredagsmys på Konsum.
Men nu har jag inte bara sålt en bil medan Rickard varit borta, ikväll åker den andra bilen iväg, HÄRLIGT men ändå..... ORN997 den vinröda pärlan vi köpte när Axel föddes MEN som har strulat och KOSTAT en hel del.
Det är nog lika bra att den också lämnar gården så fort som möjligt......
Nu måste jag kila men ska skriva mera lite senare om vad jag gjorde igår kväll!

Skepp å hoj

Inga kommentarer: