söndag 25 november 2018

Cuphelg!


Borta bra men hemma bäst...
MEN... Den här cupen ha varit superskoj!
Trevligt sällskap på alla vis, shopping och god mat.
Igår efter sista matchen bjöd jag in till en fördrink på mitt rum... eller drink... jag hade bara vitt vin så den som ville ha nåt annat fick ta med sig det själv...
Levande ljus, chips å götta... det va vad jag hade att erbjuda. Vi surrade å hade trevligt - åt middag å gjorde kväll strax efter 22! Bra tid att hoppa i säng!
Vaknade tusen gånger i natt - va livrädd att försova oss, skulle upp tidigt... men vi kom upp å frukost fick vi i oss... morgonens första match gick åt skogen men det är sånt som händer...
Mera frukost och ny match... sen fick Karin, Mari och jag äntligen fara på Dollar Store... ja just ja, "Lill-Axel" va oxå me... det va hans ur-coola tofflor på förra inlägget!
Tusen tack för en supertrevlig helg alla inblandade i helgens cup-trevligheter!
Nu chillar vi i soffan... jag har börjat adventfixa lite... satt upp gardiner i matrummet... men min förkylning är inte att leka med, fortfarande riktigt krasslig... fryser, huvudvärk, nezeril och snytning/nysning... det är så jag har det HELA TIDEN. Å nu har Nils också blivit rejält förkyld... eventuellt blir han hemma från skolan imorgon... fy vale för denna hemska förkylning.

Inga kommentarer: