måndag 19 januari 2015

Som man ropar får man svar...

... Eller??
Igår efter både skidåkning och snöskottning av hockeyplan va jag rätt nöjd... Plockade och stökade på här hemma. Fixade käk, en himla god köttfärssås gjord med lite extra "görm" å kärlek... Kokade Italiensk pasta... Jättegod... Så när jag va klar med allt så blev jag så toksugen på kaffe med sällskap så jag SMSade min vän Anna... Skrev lite ditt och datt och efter ett hyggligt långt meddelande avslutade jag med, Jag tror jag kokar lite kaffe, ska ru ha en kopp...

Till svar får jag nåt mycket märkligt vilket jag svarar ??
Svaret jag får då är... Läs Ditt sms så kanske du förstår....
Jag läste mitt mess igen men fattar fortfarande ingenting...

Så skickade vi lite fram och tillbaka och det visade sig att mitt mess va till hälften nytt och till hälften minst ett år tillbaka...
Hur är det möjligt? Hur tokigt de nu än blev så fick vi oss både ett gott skratt och kaffe!

Helgen va perfekt, matcher, kalas, trevliga middagar med trevligt sällskap.

Idag var det jobb igen... Fort gick den dagen!
Efter jobbet gjorde jag lite livsviktiga inköp... Bl a fick Rusta sig ett besök, inköp av schampo, deo, ljus, sköljmedel och lite annat bra å ha.

Swichade in på Willys och köpte lite ett som annat också... Deras storpack av tacokrydda kan jag inte vara utan, den är så himla schysst. Ja, å när man ändå är ute i vida världen så kan man ju alltid prova nåt nytt... Vem i hela friden köper alla varor... De finns ju tusen olika pasta sorter, gurkburkar, pesto, ketchup, ostar och mejeriprodukter... Man köper oftast samma och samma.... Så det är rakt intressant och se sig om på en annan affär ibland.

Hem till trygga Skorped... Som vanligt ett tomt hus... Eller tomt... Katten mötte mig på bron när jag kom hem.
Kvällen går fort, tycker det va nyss jag låg här i sängen. Å snart är det dags att stiga upp.

Ha re bäst! Nu ska jag sova!

Förresten... Jag har inte så mycke träningsvärk som ja trodde att jag skulle ha efter skidpremiären... Man är nog ett fys fenomen ändå!! Fast jävligt lat!

2 kommentarer:

Lisander sa...

Haha, så där blev sms för mig med när jag smsade med Lisen. Det har hänt några gånger men bara med henne. Konstigt. Men oh vad vi skrattade det blev ju sannerligen konstiga meningar :)

Katrin sa...

Så bra att höra att fler råkat ut för detta mystiska inom sms världen... Vilken tur att man kan få skratta lite... de hörs ju förlänga livet!!