lördag 31 januari 2015

Min lördag...

Ingen hockey idag... Lite ovanligt. Fast lite hockey iaf... Följer KB på cuponline, idag går ingen match på livearena så det blir till att följa det på det lite tråkigare sättet. Nackdelen med en arena med två hallar.
Nils och jag tänkte oss en tur till stan men det kanske blir imorgon istället... Snön faller och de varnas för massor med snö under dagen.
Imorgon ska han spela match i Bredbyn så vi kanske gör oss en tur till stan då istället. Har inget direkt ärende.

För övrigt så är det en rätt vanlig hemmalördag. Vaknar, kokar kaffe, hämtar tidningen, dricker kaffe och går igenom ÖA, fb och bloggar... Mera kaffe, över till grannen med tidningen... Lyssnar på radio... Mera kaffe... Å så sen ska man försöka få nåt gjort.
Tvättmaskinen rullar på... Nils och jag renbäddade igår så det nästan besegrade tvätteriet är åter ett berg... Men vad gör väl det, vi har sovit som små änglar... Kollade på varsin film som vi båda somnade ifrån. Men det är ju så mysigt. Ska försöka se slutet på filmen ikväll. Vilken film? "Min så kallade pappa" .

Robert kom och skottade med traktorn så nu ska vi ut och skotta lite "finlir" men det känns ändå lite meningslöst... Det kommer ju bara mer och mer men lite luft är ju inte fel. Så på med täckbyxorna och ut i vinterlandskapet!

Inga kommentarer: