måndag 10 november 2014

After cup!!

Dagarna går rysligt fort... så även helgerna.
Vi har haft cup i Bjästahallen hela helgen... Då hinner man inte så mycket mer än att tjänstgöra på sina pass, kolla på matcher och äta underbart god mat. 

Att bara få sätta sig till dukat bord... å vräka i sig den ena goda rätten efter den andra. Tänk att stekt potatis och köttbullar kan smaka gudomligt... Men vi fick ju även lax, Trysundasås, pasta, ris skinksås... å så massor av kaffe.

Den här cupen hade vi hand om lotteriet. Massor av fina vinster men bäst var nog godislotteriet... 10 kr lotten och vinst direkt... Jag drog hem två högvinster - både choklad och chips i en och samma vinst. 

Men vad är väl chips å choklad jämfört med glada barn i KBs gäng... som spelade hem guldet. Finalen va avslappnad och kul att se. Spelarna dansade praktiskt taget hem guldbucklan. 

Mellan perioderna spelades lagets "danslåt" och de va inte sena att hänga på... De dansade av glädje på isen - dansade för oss i hejarklacken. En störtskön feeling MEN tråkigt nog uppfattades detta som om "de tog ut segern i förskott" Men i mina ögon var det bara GLADA BARN! 
Att ta sig till en cup final = Vinst vare sig det blir guld eller silver - man är i final och någon ska ju vinna... Nåväl, KB drog det längsta strået och vågade vara sig själva.
Jag har knyckt Jens Arnlunds klipp från FB - och hoppas att det är okej, Så här laddade våra glada killar och tjejer! 
---
Annars då? Jo, tack... jag har jobbat idag, en härlig dag på jobbet men några härliga skratt...

På vägen hem åkte jag och hämtade upp mitt senaste fynd... En stor härva med rep... Ja, man kan undra vad man ska ha detta till...
Min gamla centervän Malin höll på med utstädning av ett hus och där fanns mitt fynd... helt gratis dessutom.
Men vad ska jag nu ha detta till? Jo det ska pryda våra stockar i Docksta... lite som lister - men det kanske gör sig bättre på bild än ord... Det kommer bilder sen om det nu blir som vi har tänkt.

Tack snälla Malin - jag är helt övertygad om att det kommer att bli kanon!!

Sambon har rymt till stora huvudstaden och återkommer imorgonkväll... stackarn, han missar vår glögg och pepparkaks kväll... Vi va så sugna på nåt varmt, sött å gött... med ett stänk av advent. Sagt å gjort... på med pannan och fram med pepparkakorna!! Till det kollar vi på fotbollsgalan, men varför finns det ingen hockeygala?? Axel ska maila till TV4 och fråga varför! Klokt!!
---
Ja, det är en snabb rapport härifrån, Imorgon jobb igen, lite kortare dag... Sen ledig på onsdag... Då är det nog bäst att dra igång å stryka lite julgardiner... även om det känns lite tidigt... Men tro mig - de blås bara till...

Så till klippet...



Inga kommentarer: