tisdag 30 juli 2013

Det ena ger det andra...

En regnig dag igen!! Jag drog runt med dammsugaren... in i tvättstugan och röjde och så vidare ner mot källaren... oj, så mycket som "är på väg ner" ... Det hamnar liksom i trappan... Röjde trappen, röjde i källaren... hittade ett förråd som borde få sig en omgång... röjde i förrådet med julsaker och mattor... hittade en massa kasta bort saker och en massa julklappspapper som köpts på rea men glömts bort när det är skarpt läge för att slå in paket... Undra just om jag minns i december att det finns en låda i källaren med osprättat julpapper?!!
Se så, en regnig dag med en snabbsväng med dammsugaren innan tvätten skulle hängas gav en rejäl städning på platser man helst glömmer bort...
Regnet har liksom hängt i luften och tillslut så kom de stora dropparna... hela eftermiddagen och kvällen har det öst ner.
Jag har bakat lite och fixat här hemma med en massa stearinljus brinnande. Mysigt på nåt vis.

Farmor SMSade om fika så jag och killarna drog dit. Hade även sällskap av kusin Oscar - som ska sova över här i natt. Undra just om lilla Juni tänker sova nåt. Hon var helt galen igår kväll när vi skulle sova. Busade och lekte med allt som fanns att busa med. Hur kul kan man ha med ett överkast?? Ja, det vet man bara om man är en kattunge på 11 veckor.

Nu ska jag hoppa i säng. Gör nog en soldans uppför trappen!
Imorgon vill jag att solen ska lysa på oss... Det är ju så himla sunkigt väder - allt känns fuktigt, man skulle vilja ha en luftavfuktare i varenda rum så här års!

Om någon har missat det så har jag faktiskt bloggat på min andra blogg också. "timmerstugebloggen" (finns i min blogglista) Måste uppdatera den lite nu när det har skett förändringar i stugan.

God natt gott folk - Imorgon... då ni... då är det en ny dag!!

Inga kommentarer: