fredag 12 juli 2013

Café å semesterfika

Äntligen lite sol och värme. Det har varit lite si och så med det den senaste tiden. Igår hade jag och Helena Broman hand om cafét på Baptistkyrkan... Jättetrevligt!!

De senaste dagarna har vi haft besök av två grabbar... Emil och Alfred... Emil åkte hem igår och då fick jag även en härlig pratstund med Marina... kul att träffas, det blir så långt mellan gångerna.
Alfred blev kvar en natt till...
Kl 22 igår fick min vän Anna semester... så, vi hade turen att bli bjuden på semesterfika av Maria och Ida... Det är det som är kul med sommar, då hoppar man på cykeln två timmar innan midnatt och tar en kopp kaffe och en super god citron/marängpaj.

Idag borde det bli en sväng ner till Vika. Barnen badar ju nästan ingenting... så förhoppningsvis blir det lite sol och bad idag.
Jag hoppas bara att mitt halsont går över... känner mig inte alls nå pigg. Har ont i halsen och huvuvdet men det är nog bara att tänka bort... kan ju inte ska vara sjuk nu!!

En kille är väckt - Nils missar ogärna sommarlovsmorgon MEN va i tusan... Varför visar de inte får superfilm som vi skickade in??

Ikväll är vi bjudna på middag... det ska bli kul. Fick faktiskt en middagsbjudning till... typiskt att det ska krocka - det är ju inte ofta det händer om man säger så... men förhoppningsvis så har vi det innestående ;-)

Kalasen duggar tätt iaf, GRATTIS Karin Hellholm - du fyller ju år idag... Hoppas att du får en fin dag!!

Inga kommentarer: