torsdag 21 januari 2016

Vel-apa!

God morgon!!
Jag måste va den mest veligaste person som finns. Jag har i nästan två veckor gått med feber till och från, hosta och förkylning, kommit och gått... för sjuk för att va frisk för frisk för att vara sjuk.
Igårkväll dök febern upp igen... sovit oroligt och bara hostat och kraxat...
Steg upp och kände mig rätt möglig... MEN stanna hemma?? Nej, det va inte att tänka på... sminkade mig och gjorde mig klar... Stanna hemma? Kanske eller inte... Starta dieselvärmarn... eller... vara hemma? Kallsvettig och helt matt...
VAD SKA MAN PÅ JOBBET och göra då??
När jag väckte Nils så sa han att om Du är sjuk ska Du väl inte åka och jobba. Stanna hemma och bli frisk nån gång... Klok pojke! Jag bestämde mig för att stanna hemma, tror inte att världen går under för det. Vi får väl se om jag är piggare imorgon eller om det blir en hemmadag till...
---
Jag gillar inte att vara sjuk och hatar att vara hemma från jobbet... MEN alla omkring mig säger samma sak. Kurera sig i två dagar å så är man på banan igen... Bättre än att vara halvsjuk i flera veckor.
---
Ja, här ligger jag då, i soffan och slipper gå ut i -25 grader. Eldar och har ett varmt hus. Idag ska jag inte göra någonting alls... Bara krypa under filten!

Kramelikram!!

Inga kommentarer: