fredag 22 januari 2016

Kraxar vidare....

Jag kraxar vidare, i natt har jag varit uppe och vandrat eftersom jag hostar så galet... (på natten) på dagarna hostar jag inte så farligt. Febern är inte allra värst, den verkar ge med sig... Men vart är orken? Helt slut på... orkar ingenting. Men snart är jag på banan igen. Å det känns bra, jag längtar tills jag blir riktigt frisk. Längtar till våren, vårsolen, takdropp... även om det är ett tag kvar, så är det en tid som kommer. så

Jag känner fortfarande som att jag skolkar, Att inte gå på jobbet när man ska, känns helt fel men jag brottades med mig själv igår att jag skulle ta det lugnt idag också.

Nog om detta!

Kallt är det då ute iaf, -21 grader och här eldas det för fullt. Jag gillar när det är riktigt varmt i huset och när jag ändå är hemma kan jag lika gärna gå ner och slänga in några vedklampar.
---
Netflix - När man bara ligger i soffan så passar det ju bra att se film. Vi har nyss skaffat Netflix, och jag är lite besviken på utbudet... Men det finns en hel del bra också. Hittade en verklighetsbaserad film igår som jag förmodligen aldrig skulle ha sett. En gullig historia om en tjej som drog från USA till Italien och startade om sitt liv... Under Toscanas sol.
Filmen va helt okej och slutade som en film ska - lyckligt!! Jag blev lite smått förälskad i Toscana... Det så så himla mysigt ut!

---
Nej, nu ska jag proppa näsan full av nezeril, fylla på kaffekoppen, luta mig tillbaka...


Inga kommentarer: