tisdag 12 maj 2015

Ja men...trevlig helg då!



Det är väl bara tisdag idag... och jag säger trevlig helg...

Den här arbetsveckan blev kortare än vanligt. Jobb två fulla dagar och det betyder att jag som är en 75% are jobbar super kort vecka.
Jag har haft full huggning hela dagen, en massa skrivning och fix så jag känner mig nöjd. Vi har haft en alla tiders trevlig dag på jobbet... en sån där dag då allt bara flyter på.

Lunchen tillbringade jag på Electrolux home - hos Anna Sellin... Hon har ritat på vårt kök och det är verkligen svårt att veta vad man ska välja. Jag tycks nyss ha valt ett fint kök till stugan och nu ska jag välja igen... Jag ska invänta en ny ritning och sen ska jag grotta ner mig i katalogen så kanske jag kan ta nåt beslut. Att det ska vara så svårt. Men det finns ju så mycket fint.

Den planerade springningen ställde jag in i dag eftersom jag va så trött när jag kom hem, lite ont i halsen och huvudvärk men det gick över så det känns säkert bättre imorgon.

Nu är jag som sagt ledig jättemånga dagar. Ons - Sön. Röda dagar mitt i veckan och klämdag på fredag. Det gör att man kan försöka hinna med lite här hemma kanske. Nu är det ju bara jag och Nils här hemma under ledigheten. De andra två åker ju på skolresa och Axel har packat sin väska ikväll. Väntar bara på att tvättmaskinen ska bli klar så favoritjeansen ska vara torka till imorgon kväll då de åker iväg. Men innan dess är det ju många timmar.

Vad är det som ska hinnas med nu då? 


  • De där fönstren på altanen som aldrig blir putsade
  • Röja en övervåning (grabbarnas rum)
  • Stuva undan grabbarnas vinterkläder
  • Springa
  • Kratta
  • Sätta om blommor
  • Baka
  • Panta
  • Tapetsera klart i Docksta

Ja listan kan göras hur lång som helst och hinner jag hälften så är jag nöjd. Man ska väl hinna göra nåt mera än å bara städa också... En cykelutflykt hade jag tänkt, fotboll i Mellansel och så är ju hela lördagen vigd åt Vika städ och vägsopning... Men tar man bara sak för sak så brukar det funka.

Nu har jag iaf skrivit ett protokoll som legat för länge... Vilken himla tur att jag hittade anteckningarna. Man ska skriva direkt så är det gjort...

Nu ska soptunnan ut och sen ska jag hoppa i säng. Klockan är ju för tusan över 23... Man får inte nattsudda redan...

God natt!!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

Kolla in räknarn!!! Nu äre bara en månad kvar. Går ju fort som raketen det här :-)

Att välja kök är nog inte alls lätt. Finns ju alldeles för mycket att välja på...