lördag 16 maj 2015

En städdag!

Godmorgon! Uppe med tuppen. Idag städar vi byn. Jag hade inte sopat min infart så det passade jag på att göra innan ÖA hämtades... Idag är det stora sopardagen, men först ska Vika städas och krattas.
Så he ut er och hjälp till. Det känns rätt länge tills man får vräka sig i Vika med badkläder och fikakorg men veckorna går i rasande fart så man hinner väl knappt sno sig innan det är dags för sol och bad.
För oss är det bara en månad knappt... Tills vi drar till varmare breddgrader och tjuvtränar att just sola och bada! Åh va härligt det ska bli, längtar som ett tok tills resväskan ska packas!
Frukosten är intagen, tidningen är levererad till grannarna och en bullpåse... Bakade kanelbullar igår igen... Så nu är frysen fullproppad med fika!
Nu drar jag till Vika... Ska bara väcka Nisseman...
Axel va på Gröna Lund igår - från 11 tills det stängde... Idag ska de visst på Tom Titts i Södertälje... Känns som de varit borta en evighet...

Vi ses på byn idag! Rustad med kratta å piassavakvast! Såg förresten i ÖA att det varit tumult i Ö-vik med just det senare som tillhygge... Bråk med piasavakvast... Bättre det än kniv å pistol. Men varför bråka när man kan jobba, fika och ha trevligt?!

Inga kommentarer: