måndag 2 december 2013

Stygnen är väck!

Ikväll tog vi bort stygnen på Juni. Tur att Annica och Jonny kom och hjälpte till. Juni va jätteduktig men tyckte nog att vi va rätt så dum. Stygnen va ganska knepiga men med säker hand av Annica så gick det fint!! Herre Gud va stark en katt kan vara... Nåväl, nu är det fixat. Skönt att slippa en tur till stan fram å tebax. Efter vårt lilla sjukvårdsjobb blev det kaffe å trevligt surr!! Återigen kom frågan upp hur man lägger upp den perfekta Åsele helgen... Ha haa, ja, de gäller att planera i god tid.
Idag har jag jobbat och dagen gick fort som tusan. På lunchen gick jag på Singerat M och hämtade ut armbandet jag hade vunnit från Edblads - jättefint!! Gör ett besök hos Mona och köp julklappar med det lilla extra! De fanns massor med snygga och användbara saker!! En butik med det där lilla extra! (det finns även lite Ernst prylar där)
Ernst dyker för övrigt upp i rutan på torsdag - jag kommer att sitta bänkad iaf.
Imorgon är det en ny dag - fullt ös kan jag lova! Märkligt nog sista dagen på kontoret den här veckan, torsdag drar vi söderöver på personalträff... Ops, va en vecka går fort!!

Inga kommentarer: