onsdag 11 december 2013

Full rulle!

Idag tycks jag inte ha gjort nå vettigt på hela dagen... Men det har blivit lite iaf. Det vanliga stöket med plock och tvätt... Rotade reda på alla pantflaskor som va många i källaren och for på Konsum och pantade... det tar verkligen sin tid att mata in 60 burkar. Jag passade på att julhandla lite... två backar Zeunerts julmust och lite annat...
Eftersom det nu är plusgrader passade jag på att tvätta bilen, så där lagom fusktvättning - men den blev iaf lite bättre.
Nisses gran fick komma in i köket - även kökssoffan är på plats, den har fått komma in från altanen. Det har blivit som en tradition att ta in den till jul.

Jag och en viss herr Nilsson hade ett möte på skolan idag om skol IF - engagerade elever... det blir nog roliga aktiviteter nästa termin!

Ikväll har jag tittat på kära bönder medan jag bakat biskvier och saffransbröd. Blev fyllda bullar med mandelmassa... de tycker jag är gott. Mina lussebullar som jag bakade tog slut fort... så nu blev det en liten sats till.
Nils va sugen på att baka pepparkakor så då blev det även det. Det doftade jul i huset - saffran och pepparkakor!!

Jag tog mig en sväng på Lund och köpte tre julklappar - vilket lyx att ha en sån toppen affär bara tvärsöver vägen.

Imorgon ska jag jobba och jag borde gå och lägga mig. Men en viss fröken Juni är ute och ränner och jag vill att hon kommer in för natten så det är väl bara att invänta den lilla damen... Rantar-jänta!!

Jag tror förbaske mig att jag är näst intill klar med julklapparna... Måste gå igenom lite men jo, det är inte många klappar oköpta nu!! Det känns helt okej!
Å imorgon är det Torsdag... = ERNST!! Jag kommer att sitta bänkad!

God natt - å se ni min katt så skicka hem hon NU!

Inga kommentarer: