tisdag 11 september 2012

Trögt!

Det verkar gå trögt med bloggandet. Inser att jag inte skriver i nån ordning... kan det bero på att sambon kommit hem?! Han upptar all min tid... eller?

En snabb uppdatering!

Det händer inte så mycket i mitt liv - allt rullar på i vanlig ordning eller oordning... Tycker det är rörigt jämt här hemma. Dåligt med motion är det också.
I lördags jobbade jag på torget med att informera om SVs utbud.
Lördagkväll hade vi mat-lag på 10an... alltid lika trevligt. Jag hade turen att få två påsar potatis av Önskans Pär-kung Perry... Tusen tack - de satt fint det.
Söndagen va en riktigt fin dag - passade på att tvätta bilen men så här års så är det ju lika skitig efter nån dag - men gjort ä gjort!

Den här veckan ser lite annorlunda ut än i vanliga fall. Jobbar onsdag istället för tisdag vilket innebär att jag jobbar i hemmet idag - köket ska få en lite höstigare stil... bort med de vita hissgardinerna och bort med flugskiten på fönstren.
----
Grabbarna tränar hockey för fullt, den här veckan är det "bara" tis, ons, fre och lördag...
----

Måste skicka ett grattis till Frida-gumman som blivit mamma igen - en söt lite pojke blev det. Nu väntar vi bara på att nästa bebis ska ploppa fram - Vi ska ju få en ny liten släkting men den verkar inte ha nån lust att komma ut. Vi väntar med spänning och längtar tills vi får snusa på den lilla nyisen!
----

Ni har väl anmält er till SPRING FÖR HAITI - den 20 oktober.
Jag beundrar dessa fina ungdomar som tänker på andra än sig själv... som det stod på lappen vi fick i brevlådan - Pressa dig själv till det yttersta för att ta hem segen - eller delta bara för att vara med i utlottningen av fina priser - Det största priset kommer att gå till barnen i Bois Negresse!
Bra jobbat Maria och Anna...

I höst startar studiecirklar om Haiti - Bli byfadder - tänk va våra pengar kommer att göra nytta!

----

Nu ska jag sätta igång med storstädning av köket och försöka hitta på nån god mat åt grabbarna som ska träna hårt ikväll. Sugen på en kaffekopp?? Jag är hemma hela dagen så....


Som det stod på gamla väggbonader - god vän alltid välkommen!

Inga kommentarer: