torsdag 20 september 2012

Det går som tåget

Ännu en arbetsvecka är över. Nu går det fort... Vi startar cirklar som aldrig förr... Kul!! Den här veckan har jag verkligen har kundkontakt kan man säga - massor med trevliga människor som besökt oss på kontoret och som jag pratat med på telefon.

Igår hade jag en riktig husmors dag - stekte kött, gjorde veckosallad och grejade på med lite av varje här hemma... ändå känns det som jag inte hann med allt jag hade tänkt.
Drog iväg på hockeyträning och avslutade kvällen med Bonde söker fru.

Ikväll har jag inte hunnit så mycket. Kom hem och stekte pannkakor och sen blev det en lång promenad med Anna. Skönt att rensa skallen efter en hektisk dag på jobbet.
Ja - lunchen va också rätt så hektisk. Sprang iväg med några affischer och då va det helt plötsligt bara halva lunchen kvar... Sen va det presentinköp på schemat... Men jag kunde inte bestämma mig direkt utan det blev en sväng på stan även efter jobbet... därav den sena hemkomsten. Vad jag köpte?? Det ska jag visa sen... Man kan ju inte lägga ut presenter här... då blir det ju inget kul för mottagaren.

Sitter och kollar in Modo - fortsätter det så här så blir det en jobbig Elitserievinter... Gud förbjud så fruktansvärt dåligt det går... trodde att de skulle ta hem det här galant med tanke på resultatet för ett tag sen men nu står det 5 -6 till Modo... måtte de åtminstone vinna.

---
Nu är det helg för min del. Imorgon är jag rätt säker på att det kommer att hända nåt kul... Jag hoppas på det iaf.

Nä det blir inte bättre än så här... måste uppdatera mig lite mera på bloggfronten - jag är ju lika dålig som Modo snart... fast riktigt så usel är jag inte än.


Glöm inte att ta på reflexvästen om du ska ut å bränna kalorier - det blir snabbt mörk på kvällarna!!

Go natt vänner!!

Inga kommentarer: