tisdag 25 september 2012

Livet i raketfart!

Om dagarna har gått fort tidigare så är detta förbaske mig rekord.
Hade massor att ta tag i på jobbet så jag jobbade bort en hel del. Föreberedde möte och tycktes ha läget under kontroll... men så dök den där Alfons Åberg känslan upp - Jag ska bara... och vips så va lunchen nästan slut och dags att bege sig till det avtalade mötet. Ett mycket trevligt möte som förhoppningsvis kan leda till bra verksamhet.

Tillbaka på jobbet - en kaffekopp och så mera jobb... fullt ös, ringning och besök. Jag kom iväg strax efter halvfem och då insåg jag att jag både va hungrig och kissnödig... inte så konstigt. MEN eftersom man bara har 45 minuter hem så drog jag iväg. Kom hem och insåg att jag verkligen va kissnödig och hungrig... MEN - kylskåpet va lika tomt som min mage så jag for på Konsum och provianterade. Grabbarna är på träning så de hade redan ätit - jag värme risgryns gröt och läste gårdagens post... dagens har jag inte hunnit hämta.

Livet är kul när man har massor - dagarna går i raketfart. Nu ska jag inte in på kontoret nåt mer den här veckan - ska till Kramfors på torsdag - därav allt fixande idag.

-------

Så sitter jag här - och undrar vad jag glömt och inte hunnit med... fast det löser sig nog.

Jag borde ta ett ryck med äpplena jag fick hos Helena igår men jag är ju ledig imorgon så då kanske det blir nåt bakat. Ikväll ska jag se Hollywood fruarna... å det är väl hockey också. Känns som en helt okej kväll i min smak. Det stora rycket tar jag imorgon.
-------
SOPSORTERING
Jag har iaf hunnit maila till Norrmejerier att jag köpt en riktigt äcklig ost... en som inte går att skära, inte äta och knappt se på. Givetvis ville de ha info om packningsdag, bäst före, nr hit å dit men se jag hade kastat bort ostförpackningen så jag har även rotat i gamla sop påsar.... jättekul -NOT och ännu sämre va att jag hittade bara översidan på ostplasten, inte botten där all information står. Det skiter jag i - jag ska ha ersättning iaf. Ost är ju svindyrt och då borde den väl åtminstone gå att äta.
Jag skulle nog inte vara så påstridig om det inte va för att jag vet att det hänt en person till... ALLTSÅ - det va inte bara min ost som va nå fel på...  Å va lär man sig av det?? Jo, att man ska aldrig handla nån annanstans än i Skorped!
--------
BLI EN BYFADDER!!
Du som inte anmält dig att bli BY FADDER - gör det - Ring Elin Näsström eller Maja Gyll - Snart drar vi igång roliga studiecirklar om Haiti!!
Helt gratis att delta i cirkel... Visst skulle det väl vara roligt att träffas, prata, lära sig nåt vettigt och dessutom kanske få fika lite skoj ihop. Det bästa av allt - Nån person i ett fattigt land kanske kan få en bättre tillvaro tack vare dig!!!
----

Du har väl inte missat att det ska starta en SLÄKTFORSKNINGS CIRKEL också - Det är Skorpeds egen präst, Rolf  som ska hålla i kursen... Ring och anmäl dig... Skulle det inte va kul å få reda på vilka som är släkt med vem... eller kanske inte... men då vet man ju vem man ska hålla sig undan ifrån, eller vem man ska skylla på att man är som man är!!
----

Svimmel å svammel - Nu ska jag försöka rensa hjärnan från folkbildningsvärlden en stund - men det är lättare sagt än gjort.

Inga kommentarer: