onsdag 28 december 2016

Hur många döda flugor kan man sopa upp?

God kväll - jag borde sova sedan länge... men pigg som en mört, krånglande Xbox, onlinekoder som jäklas...tvätt som ska hängas och en busig katt.
Hur som helst så planeras det att fira ut det gamla året och fira in det nya...
Vi funderar att göra det i stugan med våra midsommarfirare... alltså familjen Näsström/Lygdman. Kan bli hur mysigt som helst bara humöret är på topp... (läs: bara inget krånglar så man måste bli tokig och gråhårig på teknik som inte fungerar)

Jag va iaf till stugan med lite grejs och därav rubriken... en miljard döda flugor sopade jag upp vilket betyder 2miljarder torkade flugvingar... fattar inte att det alltid blir så... äckligt men dock spröda och döda!
---
Vad vi ska roa oss med är ännu inte helt klart men att det kommer att ätas en del är jag rätt säker på. Barnen får sova på loftet... två sängar och två madrasser... det blir great!! Nu ska jag jobba imorgon och på fredag, sen bär det iväg, stughäng delux!
Om jag förstått allt rätt så ska herrarna handla och delvis laga maten = chill för damerna...🍾 Jo, jag tackar... låter toppen på alla sätt.
---
Äntligen blev det ett hederligt gammalt skrivet inlägg. Jag må säga att det är tusen gånger roligare att blogga när man får skriva på riktigt och inte göra nåt snabbinlägg på telefon... fast till 99% är det den jag använder vid bloggandet.
2016 är snart över... bra eller dåligt? Vet inte... ska försöka mig på en sammanfattning av året.. men det får bli en annan dag för nu ska fröken K sova...

Inga kommentarer: