onsdag 24 september 2014

Husmor kokar!

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Jag har kokat sylt, kokat saft, 17 liter närmare bestämt. Jag har också rensat frysen på älgkött och malt till köttfärs. Sen stekt den och gjort färdiga taco lådor i frysen. Blir bra att finna några fredagar framöver.
Jag gjorde även en hejdundrande laddning av köttfärssås... Kan också vara bra att finna, redan imorgon faktiskt.
---
Mitt i mitt kokande så skjutsade jag Nils till Bjästa. Axel var redan där, eftersom han varit på Mjölkkannan idag (Skyttis). Då fick han hänga med Rickard på jobbet några timmar och åka direkt till träningen. Blev några färre mil i buss och bil.

Imorgon är det jobb igen. Ska springa iväg på stan och köpa ett par skor till Nils, det börjar dra ihop sig för kyligare väder... Imorse var det -8 grader... Burrigt som tusan.

Det var länge sen jag skrev ett längre blogg inlägg och det beror inte på att jag inte vill skriva utan att jag inte har nåt att skriva på. Är i stort behov av en dator. Att skriva på "paddan" är inte alls samma känsla, det är heller inte helt lätt att få till bildtexter m m. Så, nu måste jag göra slag i sak och inhandla en dator. Frågan är väl bara vad man ska köpa...
---
Nu ska det bli kväll i det här huset. Jag har sprungit runt hela dagen så mina fötter längtar till sängen. Tror jag ska hoppa i duschen först... Sen ska jag sova gott!! Gör det Du också, sov gott alltså!

Natti natti!

Inga kommentarer: