tisdag 20 maj 2014

Feedback!

Mitt inlägg igår gav två kommentarer... Bra!! Mats - klart vi måste hålla koll på våra grannbyar. Linn... så nära men ändå så vet man ganska lite om varandra... kul att följa och se vad man har för sig, hur man uppfattar olika saker, tankar och funderingar. Jag hoppas givetvis på mer feedback... MEN till syven å sist så skriver man ju mest för sig själv. Tur att min Indiske vän inte skrev nåt för jag kan ju inte språket!!
Det roligaste som finns är att gå tillbaka och läsa om tidigare år...
---
Värme!! Vilken skön värme vi har fått... Det va lite grått och ruggigt imorse men sen kom solen... Perfekt försommar väder.
Min dag har varit oerhört innehållsrik - spännande saker har jag fått uppleva och det kanske bara är början - eller så slutet eller inget alls. Den som lever får se.
Förberedelserna för Kickoffen rullar på. Spännande å se vad  och hur det blir och slutar. Men det känns som läget är under kontroll...
---
Ja, vad vet man egentligen... ingenting... allt blir som det blir!

---
Nu ska jag fortsätta skriva på en "publikation"... man har ju helt plötsligt gett sig in i reklambranschen... och det är jag inget vidare på... Va svårt att skriva nåt som man inte vet vad beställaren vill ha och vill säga med orden?!
---
Svammel och svammel... Det blir inte bättre än så här ikväll... Tack och gonatt!!

På fredag arrangerar Skol IF TALANG på skolan. Elever som sjunger, dansar och uppträder och en jury som utser vinnaren av TALANG 2014. (Vinnarbucklan är sponsrad av Degersjö Marcus)
Alla föräldrar som vill komma och titta är välkomna, barnen bjuds på fika och vi vuxna får slänga ut en Tjuga. Startar direkt på morgonen... si så där vid halv 9...
Varmt välkommen!!

Inga kommentarer: