söndag 29 maj 2016

Summan av en vecka i Kanada

Niagarafallen
Spännande för en 12 åring
En vecka går rätt så fort... Här har känslorna varit både upp och ner... Ibland vinner man ibland förlorar man. Nyfunna vänner, nya platser... Värmebölja i ett land som liknar Sverige i mångt å mycket men nå kokta potatisar är inte lätt att hitta.
Vad som däremot förvånade va när en man i svartgul hockeytränarna susade förbi - Boliden på ryggen, då är världen rätt liten iaf.
Imorgon åker vi hem... Med ett mycket märkligt flygbolag -WOW-air, jo, det hette så... Inget vidare bolag kanske men det tog oss hit och förhoppningsvis så tar de oss hem.
Axel är lite besviken att de inte vann fler matcher men motståndet har varit tufft... Vansinnigt snabba spelare, stora men inte så stora som jag hade trott... Spännande resa för en pojke som bara är snart 13 år. Magiska minnen och nya vänner för framtiden.
---
Idag har det varit makalöst varmt, över 30 grader. Solen har brännt skönt på mitt skinn och i det här sällskapet va det bara jag som gassade med bikini... Man tar alla chanser till en solbränna.
---
Nu längtar vi hem till trygga Skorped, det är väl så när det är sista natten med gänget. Borta bra men hemma bäst... Hoppas att sommaren smyger fram så sakteliga...
---
Grattis alla mammor! Jag hade turen att vinna en morsdagstårta på Ica supermarket i Bjästa!! Hämtas senast söndag... Knepigt men eftersom det är Morsdag så passar det ju utmärkt att mamma får hämta den och äta hur många bitar hon vill... Tack mamma för att du är du och att du finns för mig! Law jo!
---
Nu njuter vi av den ljumma kvällen ❤️

Inga kommentarer: