måndag 25 augusti 2008

Blandade känslor


Idag ska jag försöka röja lite, städa och damma och hinna sånt man aldrig hinner. Det är ganska så fint väder så egentligen vill jag bara gå ut.... Jag tar en bit i taget så hinner jag både vara inne och ute.

Grabbarna drog till kusinen några hus intill så helt plötsligt blev jag själv... det är jag inte van med.

Jag skulle nog ha börjat att måla det sista varvet på huset också men det känns ändlöst att börja med det själv. Tror att jag avaktar tills Rickard kommer hem på onsdag.

Å nej, snart är det onsdag, Det firas med blandade känslor. Jag skulle efter midsommar dra ut en tand men det lyckades listiga Katrin skjuta upp.... smart! Det har nu kommit ikapp mig och det är på onsdag som jag ska dra den rackaren. Inte alls skoj. JAg vill att det ska bli onsdag och jag vill att det ALDRIG ska bli onsdag om ni förstår!

Hur som helst så blir det nog så vare sig jag vill eller ej. Jag får väl mentalt intala mig att det kommer att gå bra. Hörde om en tjej som bott här i Skorped tidigare att hon fått cancer, fy så trist, nybliven mamma och cancer - vad är då en tandutdragning - Jag har det ju för himla bra egentligen.

Städmoppen väntar -

Inga kommentarer: