onsdag 9 juli 2008

Vilken härlig dag! 3års kalas

GRATTIS NILS PÅ DIN TREÅRS DAG!
Nu är det ett tag sen jag skrev... man har inte tid när det är sommar har jag märkt. Vi har haft tre års kalas här idag. Åh vilken härlig dag. Nils har som han själv säger - blivit storpojke... Paket och tårta och goda vänner och släktingar. Helt underbart. Sista han sa innan han somnade va - Tack för kalaset mamma! Sen pussade han mig på handen och sa - nu ska jag sova ses imorr´n

De är så härliga. Tacksamma och bara helt underbara på alla sätt. Trist för Rickard att han missade det hela. Han åkte till Norge i måndags och kommer hem nästa onsdag. Fast vi är ju vana så det är ingen fara med det.

När killarna somnat tog jag cykeln till kompisen i grannhuset, de är på vift och jag såg att hennes blomamplar skrek efter vatten.... jag tog en PET och skvätte på lite.... en såg mycket vissen ut så man kan ju hoppas att den tar sig. Så jobbar vi här på landet....

Imorgon hoppas vi på sol. Har varit lite tunt med det på sista tiden. Mina killar vill BADA och det är nästan så att jag själv längtar till det, trots att jag är en riktig badkruka.

Måste också ta tag i lite spelövning på tvärflöjten, vi har spelning på söndag och min flöjt kompis är borta så jag får väl försöka kvittra på själv så gott det går. Har bara så svårt att ta mig för att spela, antingen vill killarna se på film och då vill de inte höra på mig, eller så är det nån här och då spelar jag inte, eller så sover grabbsen och då är det inte att tänka på.... Får väl ta tag i det iaf.

Nu ska jag gå till sängs... känns ganska skönt att somna och vakna till en ny dag. Många nya leksaker att leka med och det bästa med en ny dag är att få sätta sig på altanen med morgonkaffet och tidningen.... DEN BÄSTA STUNDEN PÅ DAGEN!!

Har lovat att hjälpa Rickards bror Tommy med flyttstädning.... kanske tar en sväng till honom också..... hur som helst. Livet är rätt så kul!

Kram på er alla där ute!

Inga kommentarer: