söndag 13 juli 2008

Så börjar en ny vecka...


En ny vecka på semestern men inte får vi ligga och dra oss... vi ska på simskola i Mellansel. Spännande för Axel men jag tror att han kommer att fixa det. Anna kommer och hämtar oss vid 8 så då gäller det att vi är på G.
Idag har jag varit på en spelning med brazzet. Gick riktigt bra faktist... Min tvärflöjts kompis va inte där så jag fick klara mig utan henne. Vissa låtar spelar vi ganska mycket själva som i Mamma Mia och Sommar sommar... Killarna va hos Robban och Linda - åh vad bra det är att kunna på hjälp med barnvakt en sån här gång. Det är ju kul att kunna vara med när det väl är en spelning.
Helgen har varit rätt så bra. Många barn som varit här och lekt och levt rövare men det är ju bara kul. Fick middag hos Marina och Daniel igår, snällt, det är ju så trist att äta själv.
För övrigt en riktigt lugn helg,
Nej bäst att lägga sig och lyssna på det sista av Sjöjungfrun. Mia gav mig några tips på vad jag kan lyssna på härnäst... TACK det behövs verkligen. Ljudböcker har blivit ett sorts gift för min del så jag kan inte vara utan dem.
Natti natti

Inga kommentarer: