fredag 25 april 2014

Super soligt!

Nu snackar vi högsommar värme! Vilket vackert väder...
Startade dagen med en mils promenad... Run keepern la av efter ett tag... Eller, telefonen dog men vår vanliga Lännästur blir ca en mil.
Kom hem och började fixa lite med krattning, tvätt och målning av trall. Putsade även några fönster som blev jättedåligt så de måste göras om imorgon... Morris!
Har iaf hunnit med massor idag... Undra just hur mycket en familj med två vuxna skulle hinna med med tanke på att jag är själv??
Grabbarna drog på cirkelträning och jag gjorde som vanligt, lagade mat och handlade.

Knallade över till Länsmans och checkade av lite av planeringen av husvagns kick-offen. De kommer att bli great... Bara vi får till alla pusselbitar vill säga. Alla med husvagn...! Missa inte detta! Va skojsigt det kommer att bli.

Månadens räkningar är betalda... Kvällen mjölk glas är uppdrucket. Katten vägrar komma in och barnen sover... Golven är torkade, bara kaffebryggaren som ska laddas - sen gör jag kväll, ska nog se ett avsnitt av Svenska Hjärtan innan John Blund kommer farandes!

God natt! Sa jag att det varit ett underbart väder? Jasså! Så bra!! För idag va ingen vanlig aprillväders dag... Idag va det rena rama sommarn!
Imorgon är det stora sopardagen.... Vi röjer upp gator och torg... Skorped ska vårstädas så dammet yr!  Piasava kvasten ska få jobba och sen väntar korvgrillning! Vi ses!

Inga kommentarer: