måndag 28 april 2014

Ett år går fort!

För ett år sedan va vi i Orlando. Bloggen är kul eftersom man lätt kan gå tillbaka och se vad vi gjorde då... Åh va härligt vi hade det. Pool, god mat, värme, USA, sevärdheter och trevligt värre i goda vänners lag. Gör gärna en tillbakablick i bloggarkivet, april/maj 2013.
Ann-Sofi va här ikväll och då fick vi snacka lite "dåtid"!

Grabbarna har tränat ikväll, jag hade tänkt mig en snabb sväng på Max 4 km, va rätt osugen på att springa men bytte ändå om och drog iväg.
Min lilla snabbsväng slutade med 9,7 km, på en timme... Jag är sååå himla NÖJD! Yes I can!!
Lite björnrädd va jag allt men jag nynnade med i låtlistan så de skrämde nog bort både björnar troll och vildvittror.
---
Vad som däremot inte gick så bra va att få hem älsklingen... Oväder ställde till det med hemfärden så han är kvar i grannlandet och gör ett nytt försök imorgon. Sånt är livet... Väder bestämmer man inte över!
Nu får jag avsluta dagen, endorfin chockad kropp eller vad nu är... Ljuvligt nöjd men inte dö slut på. Trodde jag skulle behöva gå till svärfar å få stretch tips... Får lite ont i vänster smalben... Men så hittade jag lite tips i Malin Everlöfs bok så vi får väl se om det räcker, fast nog lär det väl kännas imorgon... Träningsvärk är ju en bra värk... De betyder ju att man gjort nåt med sin förslappade kropp.
God natt gott folk!

Inga kommentarer: