torsdag 13 mars 2014

Segpropp

Flera dagar sen jag skrev på bloggen. Har liksom inte haft tid. Axel spelade match både tisdag och onsdag så där har lite av tiden farit. Jobbat... Motionerat och hälsat på farbror doktorn... Måste kolla hur hjärtat mår, känns inte helt okej över bröstet... Mysko! Men enligt läkarvetenskapen så ticka det på som det ska, blodtrycket är perfekt och pulsen som en elit idrottare!? Men ändå känns det konstigt!
Igår togs det några rör blod för analys... Men inte hört nåt så det är nog inget livshotande. Ett EKG är nog på sin plats iaf.

För övrigt är allt prima! Våren knackar på och fåglarna kvittrar. Det enda negativa med det är att det KLIAR I ÖGONEN, redan?? Jo, men det kliar så vansinnigt... och tydligen är det fler som känner av det.

Ikväll va jag ute och sprang, helt omotiverad och i total motvind. 6 km blev det men det va ingen vidare njutning... Det går nog bättre nästa gång, fast jag nästan bestämt mig för att aldrig mer ens försöka springa. Bränner upp både skor och springbyxor. Fast... Kanske kanske går det bättre så jag ska nog göra ett nytt försök en annan dag!
Belönade mig med en energidryck... Riktigt god...
Nyttig?? De vet jag inte men det hjälper att hålla vätskenivån i den här bruden som annats är ur usel på att dricka efter träning.
Nu har jag ätit en redig torsdags middag, risgrynsgröt å en macka... De va vad huset hade att bjuda på!

1 kommentar:

annica lygdman sa...

INTE bra med ont i bröstet....försök ta det lite lugnare, innan de händer nå allvarligt !! Kram