måndag 17 juni 2019

Home alone...


Axel sover i stan, Nisse sover hos en kompis, Rickard är på jobb - bara katten å jag är hemma... men hon lär väl gå ut snart...
Blev en snabb vändning när jag kom hem idag - Nisse skulle till Bjästa. Först på fys å sen till Bergom.
När jag kom hem fixade jag en ny lina till trimmern - youtube är bra grejer när man inte kan nåt... finns ju instruktioner på det mesta där.
Trimmade lite men va rätt knortigt och fel kläder hade jag också...
Gick in å städade istället. Två pojkrum städade och renbäddade, å så tv-rummet på övervåningen har fått sig en duvning - väldigt skitiga fönster... men nu är det midsommarfirande med nya gardiner - lite somrigare med vitt!
Ny bok i örat, då går det lätt!
Axel va orolig att jag kände mig ensam... gulle-pojk! Inte känner jag mig så ensam när solen skiner och man har fullt upp. Synd bara att en kväll går så fort.
Snyggade till Axels rosor från examensdagen, står sig otroligt bra. Nytt vatten å nytt snitt... så kanske de står några dagar till.
Nu är det hög tid att sova... jobb hela dagen imorgon, sen är det en ledig dag som väntar... då ska tvättberget besegras, hittade en del på grabbarnas rum + alla sängkläder.
Sen ska jag väl renbädda min egen säng också... till midsommar ska man alltid sova i renbäddad säng... det är verkligen sen gammalt - så gjorde alltid mamma å så gör jag! Så härligt att krypa ner i rena sängkläder!

Inga kommentarer: