onsdag 30 november 2016

Stötte-spade (igen)

EN spade är alltid en spade... 



Se så fint bord jag hittade på Mio (kostar BARA ca 30 000 kr)

Ha ha, så fel jag hade på bloggen 29 november 2011.
Använde just den här rubriken och skrev då att det va en underlig rubrik som förmodligen aldrig mer skulle användas... Men nu ha jag stöttat upp utegranen igen med just en spade... granen lutar åt alla jä@#% håll... blåst, snö å tö om vart annat!.
---
Ledig dag idag... vilket betyder full huggning!
Städat övervåningen... började redan igår, schysst med spetsgardiner i sovrummet - in i tvättmaskin å så hängs de upp "blöta" ingen strykning behövs! Nya sängkläder... å så dammfritt på det! Man sover som en prinsessa.
Städat badrummet också... alla kalkavlagringar är väck!
---
Tvättmaskinen har snurrat många varv och toan och toaskåp är julstädade!
---
Maten idag blev lite rensning... pasta å skinksås för hockeypojkar, tacopaj och en grönsakspaj...
hittade 4 Rolf Lidberg muggar som jag la ut på köp å sälj... köparen tyckte jag va för billig så hon höjde budet med 60 kr helt själv...
---
Medan Nils tränade pantade jag burkar å flaskor... 220 kr 👍
Så idag gick man nästan plus... fortsätter det så här åker jag på Mio och köper det här fina matsalsbordet... dyrt som tusan... men det kanske kommer nån mellandagsrea!
---
Mycke kan beställas på nätet men än har jag inte hittat nån sajt där man kan beställa en rekorderlig HUGGKUBBE...
Men, nu bor man i Skorped å då finns ju Fredrik Nilsson -FN snickeri... trallala... behövs inget internet, kundnummer eller inloggning... beställningen är klar och kan till och med bli en hemleverans kanske... annars är det ju inte långt att hämta ut paketet... närmare än Postnords utlämningsställe... BARA BRA alltså!
---
Å jag måste erkänna... jag har ätit två lussebullar idag... Det får man... jag frågade min gode vän och hon sa -ja, man får äta två lussebullar efter varann!
❤️❤️❤️❤️❤️🎄

Inga kommentarer: