torsdag 31 januari 2013

Häng me´

Dagen är slut och så även jag. Idag hade jag lyxen att få middag hos svärmor... lax å potatis, glass å chokladsås... de va mums det! Tack snälla!!

Jag snärtade iväg på ett Haiti möte på kyrkan... Nu är det skarpt läge för den som tänker hänga me till Haiti och förvandla våra insamlade pengar till en fin lekplats för barnen.

Det finns några platser kvar för Dig som känner att du vill göra en insats för världen. Jag tänker inte åka, en så hemkär person klarar inte att åka iväg så långt... Jag gör nog mer nytta på hemmaplan å då slipper jag ju vaccinera mig mot läskiga sjukdomar också ;-)
.
Men visst är det häftigt att Skorped har samlat in runt 80 000 kr... hur mycket kan man fika, motionera och ha trevligt egentligen - för det är ju på det som pengarna till stor del kommit in på, trevliga musikarrangemang, fika, caféer, givmilda månadsgivare och motionärer som springer till Haiti så klart.
Jag tycker att det är imponerande!!

Vi va inte så många på kvällens möte men vi hade jättetrevligt och med vissa damer så kan man verkligen få sig ett gott skratt... Jag sitter faktiskt och småler åt vissa "säg" fortfarande.
Ett gott skratt förlänger livet -
det måste ligga nån sanning i det!!

God natt och ha en trevlig fredag... imorgon kommer fler kloka ord från mig - eller svammel... de blir som det blir. Vi får väl se vilket humör fröken K är på imorgon!

Inga kommentarer: