lördag 8 april 2017

Cuppar vidare...

En dag är till ända... fyra matcher spelade och 3 vinster... sista matchen mot Valbo va enbart strulig och konstig... utvisningar och allmänt bråkigt och stökigt.
Vi hade bokat bord på ett ställe mitt i Sundsvall, blev stressigt som tusan eftersom matchen tog så lång tid... Middag 21:40... något sent men det va gott med lax och en öl! Nu ligger jag i sängen och kollar på tv...
---
I Stockholm har KB65 gått till final och vi håller alla tumma att de vinner! Det är nog många Stockholmare som funderar på vad KB65 är för lag... cupen består av Stockholm syd och nord, Djurgården, Sörmland... kanske nåt mera också... men så dyker ett lag upp från Norrland som formligen sopar banan med 08:orna... ha ha, de ska dem ha! Jag hoppas verkligen att det håller hela vägen!
Imorgon åker vi hem igen... det ska bli skönt! Borta bra men hemma bäst. Känns som jag varit här flera dagar... men det va ju imorse som jag åkte hemifrån!
Anna, min bästa vän... tack snälla för omsorgen av kissemissen... Katten är mest ute så hon fick lite mat på bron... Jag har så svårt att "låta hon klara sig själv" än fast jag vet att hon klarar sig!

Inga kommentarer: